Dynamisch Creatief Energie Bewust Architect

Kris Roevens is een dynamisch en gepassioneerd architect. Op deze site vindt u een overzicht van onze realisaties dat we voor zowel zakelijke als de particuliere opdrachtgevers hebben mogen uitvoeren. Wij zijn trots op ons werk.

Sinds 1989 zijn wij actief als architectenbureau.  Samen met onze opdrachtgevers zijn mooie plannen bedacht en grootse resultaten behaald. Hierin speelt de opdrachtgever de centrale rol. Wederzijds respect maar vooral wederzijdse inspiratie is noodzakelijk om tot een mooi resultaat te komen. Met een gezonde dosis eigenzinnigheid wordt het dialoog aangegaan en gewerkt aan de ultieme oplossing. Elk project heeft haar specifieke kwaliteiten, haar historie maar ook haar beperkingen en financiële kanten.

Hoe doen wij dat? Wij dragen zorg voor het hele proces. Van eerste idee tot en met de oplevering. Het begint met een vrijblijvende kennismaking. Is er de “klik” dan stellen wij u graag voor om vervolgende afspraak te maken. Na bestudering van Uw wensen, het budget en de locatie maken wij een eerste schetsimpressie. Het design is altijd uniek en afgestemd op Uw persoonlijke wensen. Als u enthousiast bent over het ontwerp werken wij dit verder uit tot voorlopig ontwerp en maken een kostenoverzicht. Na het definitief ontwerp gaan wij verder met de bestektekeningen, inclusief alle detailleringen. Hiermee vragen wij voor U de bouwvergunning aan conform het bouwbesluit inclusief de nodige berekeningen.

Heeft U vragen, neem gerust contact met ons op, wij begeleiden u graag. Wij hopen dat u geïnspireerd raakt door ons werk.