3 D Modellering & BIM

Sinds 1992 werken we met Arhicad inclusief BIM-software (Building Information Modelling) waarbij elk project ´virtueel´ in 3D wordt opgetrokken.

Alle relevante informatie van het hele bouwproces wordt opgeslagen, gebruikt en beheerd in een digitaal gebouwmodel. Deze info is continu beschikbaar en altijd actueel, zodat het bouwproject optimaal kan beheerd worden, voor bouwheer, architect, bouwonderneming, ingenieur, … .

In elke fase, van ontwerp t.e.m. bouwen, kan het project digitaal gevolgd worden op smartphone, tablet of desktop.

Wilt u de video hierboven interactief bedienen, download de BIMx software van GRAPHISOFT (in App Store of Google play) voor uw mobiele telefoon of tablet. Open vanuit de BIMx app volgend bestand: KANTOOR.bimx.
In de app: klik een bestandje aan, tik onderaan op de foto om de 3 D applicatie te starten.  Veeg over het scherm van links naar rechts, van boven naar onder om de woning vanuit alle richtingen te bezoeken. De help button onder de 3 bolletjes rechts boven helpt u de applicatie bedienen.Veel succes.

3D Visualisatie

Met 3D Visualisatie brengen we de toekomst in beeld. De gedetailleerde 3D simulaties tonen u hoe stedelijke projecten, architectuur en interieurs er zullen uitzien.

Onze jarenlange 3D ervaring en uitmuntende technische kennis van de hard- en software maken het mogelijk het ontwerp voor u levensecht te simuleren.